Rólunk

Tovább

Rólunk

A Hő és Légtechnika Innovációs Kft. három innovatív vállalkozás együttműködése kapcsán került megalapításra, melynek célja innovatív megújuló energiával kapcsolatos termékek gyártás technológiai és termék fejlesztése, új termék előállítása és piacra vitele. Az alapító cégeknek több éves tapasztalata van az egyedi nyílászárók, légtechnikai eszközök és azok kiegészítő elemeinek, technológia berendezéseinek és speciális technológiai eljárásainak fejlesztésében. A cég folyamatosan a helyi igényekhez alkalmazkodva kíván fejleszteni és fejlődni. Telephelyét, gépparkját és eszközeit a piaci elvárás szerint és az egyedi termékekre és kiegészítőkre vonatkozóan folyamatosan szeretné fejleszteni. Cégünk működése során olyan új,
korszerű, intelligens inverter gyártástechnológiájának kifejlesztésbe kezdett, mely újdonságot jelent a hazai és akár nemzetközi piacon is és megfelel a legváltozatosabb vevői igényeknek, illetve rugalmasan alkalmazkodik azokhoz. A kereskedelmi és marketing tevékenységünk kapcsán szerzett információkra alapozva a regionális és hazai piacon is hiány van a hasonló megoldásokból, ilyen rendszer nem található meg, tehát gyakorlatilag korlátlanok a piaci lehetőségeink.
Vállalatunk közelmúltban alapított, jó növekedési potenciállal rendelkező vállalkozások közé sorolható, melyet többnyire termék-vagy üzleti modell innováció jellemez. Cégünk a nemzetközi piacokon való jelenlétet is kitűzte céljául, természetesen a helyi piacokra való párhuzamos koncentrálás mellett. Az új termék bevezetésével cégünk nagyobb növekedési potenciálra számítana az inverter piacon történő elindításával, értékesítésével.
A kisvállalkozásként az inverter bevezetésével kiemelkedő szerepet töltenénk be a helyi és regionális gazdaságok fejlődésben. Döntően helyi piacokon értékesítő és termelő vállalatként idáig saját erőforrásainkra támaszkodva, a helyi foglalkoztatást erősítve új munkahelyeket teremtve hatékonyan hozzá tudunk járulni a helyi gazdaság fejlődéséhez.